Easy Walking, Easy Talking Workshops

Door actief te zijn, wordt Engels leren spreken geen opgave maar een hobby; het leren wordt tijdens de wandelingen en activiteiten geassocieerd met plezier.

Hoewel boeken en online cursussen veel kunnen helpen bij het leren van de theorie, het vloeiend spreken van een nieuwe taal leert u alleen door het gewoon te doen. Zelfs als u de grammatica al redelijk onder de knie heeft kan het alsnog moeilijk zijn uit uw woorden te komen als het er eenmaal op neerkomt, en eindigt het soms in stotteren. De meest efficiënte manier om een taal vlot en met gemak te leren spreken is er helemaal in ondergedompeld te worden en door eenvoudigweg fouten te maken en veel te oefenen. U zult tijdens het samen wandelen en de alledaagse activiteiten steeds met meer zelfzekerheid in het Engels leren praten.

Uit ervaring met "leren, leren" komt naar voren dat het geen vereiste is om direct vanaf het begin vlekkeloos en grammaticaal correct Engels te kunnen spreken. Het gaat niet alleen om de taal zelf, de non-verbale communicatie, creativiteit en zelfvertrouwen zijn minstens zo belangrijk. Om Engels te spreken is het niet altijd nodig om alle woorden uit het hoofd te stampen. Een goede start is te kunnen omschrijven wat u bedoelt of wat u wilt zeggen en op die manier stap voor stap uw woordenschat uit te breiden.

De workshops duren 1, 1,5 of 2 uur, maar ook een dagdeel of hele dag is- in overleg- mogelijk. U kiest voor een standaard pakket van 6 of 12 workshops of een pakket naar wens.

  • €55 per uur voor 1 deelnemer
  • €35 per uur voor 2 deelnemers
  • €25 per uur voor 3 deelnemers

* Prijzen zijn inclusief BTW en per persoon.

Kiest u voor 12 workshops? Dan ontvangt u een workshop gratis.

Geïnteresseerd in een heel weekend intensief leren met uw familie, collega’s of vrienden? Combineer uw programma dan met een verblijf in Holiday Smitske. Voor meer informatie bezoek smitske.com of neem contact met ons op.

Activiteiten

Fitness

For Fitness

Intensief bezig zijn

De For Fitness workshop is ideaal voor deelnemers die buiten het leren van de taal ook willen werken aan de fysieke conditie. Dit kan zijn in de vorm van intensievere wandelingen, oefeningen met gezondheidstips of een op maat gemaakt fysio-programma.

Easy Walking

Easy Walking

Rustige wandelingen

Wie kiest voor Easy Walking is nog steeds actief bezig maar op een meer ontspannen manier. De focus ligt bij deze workshop sterker op de omgeving en wat er om ons heen gebeurt, bijvoorbeeld in het dorp of een activiteit of bezienswaardigheid in de buurt.

Tuin

Great Garden

Gesprek & persoon

Een ontspannen wandeling rondom huis en tuin. Voor deelnemers die graag willen spreken over onderwerpen die hen op dit moment bezighouden. Dit kan een hobby of interesse zijn, of een specifieke situatie.

Thuis

Home Tour

Alledaagse bezigheden

Een kennismaking met bezigheden in en rondom het huis en het dagelijks leven. Tijdens de Home Tour workshop wordt geoefend met alledaagse onderwerpen waar men regelmatig mee in aanraking komt, zoals bijvoorbeeld eten koken, winkelen, tuinieren en op vakantie gaan.

Zakendoen

Let's Talk Business

Voor werkgevers en werknemers

Een bezoek aan uw bedrijf of spreken over het werk. Tijdens deze workshop kan worden geleerd over vakjargon en terminologie, interculturele communicatie, presenteren, onderhandelen, of een oefening die van toepassing is op uw eigen situatie.

Gadgets

Tips & Tricks

Zelf leren studeren

Welke hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld apps voor op de tablet of smartphone en websites zijn beschikbaar om informatie te zoeken en om mee te oefenen? We kijken onder andere naar het gebruik van Google Translate, BBC en Netflix om ook buiten de workshops aan uw Engels (of Nederlands) te kunnen werken.

Spelletjes

Go For The Game

Spelenderwijs leren

De Go For The Game workshop maakt gebruik van educatieve bord- of kaartspellen, hardop lezen, rollenspellen, en/of muziek bij het leren van de taal. Tijdens deze activiteiten wordt er op een leuke manier geoefend met de woorden en grammatica.

Leren op afstand

Skip & Skype

Leren op afstand

Het is niet altijd even gemakkelijk om tijd vrij te maken en op en neer te komen voor een workshop. Om het iets eenvoudiger te maken is het bij Easy Walking, Easy Talking ook mogelijk een of meerdere workshops te volgen via Skype, vanuit uw eigen huis.

Zijn de bovenstaande opties toch niet precies waarnaar u op zoek bent? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvend intake gesprek aan, en wij maken graag een programma of workshop voor u op maat!