Engelse les voor jongeren in Soerendonk

Engelse maatwerk (bij)lesprogramma’s op ieder niveau voor jongeren in Soerendonk.
Er is een vorm van “verengelsing” in onze maatschappij. De Engels taal wordt steeds meer geïntegreerd als voertaal binnen bedrijven, de sportwereld, op Internet. Op Middelbare scholen, het Middelbaar- en Hoger beroepsonderwijs en op de meeste Universiteiten wordt steeds meer verwacht op het gebied van de Engelse taal. Als je niet helemaal zeker bent of je de taal goed beheerst, is dit lastig. De drempel wordt steeds hoger.

De buitenwereld in

Uit ervaring met "leren, leren" komt naar voren dat het geen vereiste is om direct vanaf het begin vlekkeloos en grammaticaal correct Engels te kunnen spreken. Het gaat niet alleen om de taal zelf, de non-verbale communicatie, creativiteit en zelfvertrouwen zijn minstens zo belangrijk. Om Engels te spreken is het niet altijd nodig om alle woorden uit het hoofd te stampen. De cursus Engels voor jongeren is een goede start om te leren omschrijven wat je bedoelt of wat je wilt zeggen en op die manier stap voor stap je woordenschat uit te breiden.

Hoewel boeken en online cursussen veel kunnen helpen bij het leren van de theorie, het vloeiend spreken van een nieuwe taal leer je alleen door het gewoon te doen. Zelfs als je de grammatica al redelijk onder de knie hebt kan het alsnog moeilijk zijn uit je woorden te komen als het er eenmaal op neerkomt, en eindigt het soms in stotteren. De meest efficiënte manier om een taal vlot en met gemak te leren spreken is er helemaal in ondergedompeld te worden en door eenvoudigweg fouten te maken en veel te oefenen. Je zult tijdens de actieve lessen met alledaagse activiteiten en b.v rollenspellen steeds met meer zelfzekerheid in het Engels leren praten.

De buitenwereld in

Easy Walking, Easy Talking hanteert verschillende methodes om de kennis over te brengen. Er worden maatwerk oplossingen gezocht als je onzeker bent tijdens het Engels spreken. Geen moeilijke termen, maar een manier die bij je past zodat je stap voor stap zelfverzekerder en vaardiger wordt in de Engelse taal.

Easy Walking, Easy Talking biedt een uitstekend alternatief voor jongeren die bijles Engels of huiswerkbegeleiding Engels nodig hebben. De lesstof wordt aangepast op het aanbod van de betreffende school of opleiding. Door actief te zijn, wordt Engels leren voor jongeren, het verstaan, lezen, begrijpen en spreken geen opgave maar een hobby; het leren wordt tijdens de lessen en andere activiteiten geassocieerd met plezier.

De groepslessen “prepared for the future” voor jongeren worden op de Damenweg 12 (max. 6 pers.) gegeven. Heb je interesse in meer informatie of een persoonlijk advies over het volgen van Engelse les voor jongeren in Soerendonk? Neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvend intakegesprek.

Zijn de bovenstaande opties toch niet precies waarnaar u op zoek bent? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvend intake gesprek aan, en wij maken graag een programma of workshop voor u op maat!

Damenweg 12
6027 NK Soerendonk
Tel: +31 (0)495 599 213 / +31 (0)6 8383 3897
Email: contact@easytalking.nl