Easy Talking Groepslessen

Natuurlijk wilt ook u met de tijd meegaan! Engels écht leren begrijpen en spreken is niet alleen voor scholieren of zakenmensen belangrijk, maar voor iedereen die internet gebruikt of naar het buitenland wil reizen. Waarom nog langer wachten om beter Engels te leren spreken?

Veel mensen kunnen door tv en social media al best wel Engels verstaan, maar praten is vaak toch moeilijk. Een gesprek kunnen en durven voeren in het Engels kan zomaar het verschil betekenen tussen moeten stoppen met een plan of door kunnen gaan, tussen het falen of halen van een mondelinge toets of presentatie. Maak daarom gebruik van de mogelijkheid om wekelijks te oefenen in het voeren van gesprekken over allerlei onderwerpen. Na de introductie les wordt er in overleg met de cursisten een thema of gespreksonderwerp gekozen voor de volgende cursus.

De essentie van Easy Walking, Easy Talking ligt bij het voeren van gesprekken in combinatie met activiteiten die bij de groep passen:

* Op vakantie in het buitenland * Tips voor Engels via Internet? * Welke App past het beste bij jou? * Engelse films thuis kijken en tijdens de les bespreken? * Welke songtekst vind jij leuk om te vertalen? * Houd jij van een spel met of zonder kaarten?

Cursisten worden gestimuleerd om constant in het Engels met elkaar te praten en ook buiten de lessen om aan hun Engels te werken als ze dit willen en kunnen. Dat levert soms heel leuke situaties op!

De groepsworkshops duren 1 uur en zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. Afmelden verplicht, minimaal 24 uur voorafgaand aan de wekelijkse les.

Voor volwassenen op dinsdagavond 19.30-20.30 uur bij inschrijving voor:

  • 12 lessen bundel | €180
  • 24 lessen bundel | €320
  • 36 lessen bundel | €420

Voor jongeren (11-18 jaar) op woensdagmiddag 16.00-17.00 uur:

  • 12 lessen bundel | €150
  • 24 lessen bundel | €270
  • 36 lessen bundel | €345

Kunt u niet op de aangeboden tijden, neem dan contact op voor meer mogelijkheden. De workshops vinden plaats op de Damenweg 12. De groep kan voor een variatie aan workshops kiezen, zoals Go For The game, Home tour, Let’s talk business en Tips & Tricks.

* Prijzen zijn inclusief BTW.

Groepsworkshops

Fitness

The Art Of Small Talk

Volwassenen

De The Art Of Small Talk workshops zijn geschikt voor deelnemers die hun Engels spreken willen verbeteren door samen op een ontspannende manier te discussiëren over “koetjes en kalfjes”, over dagelijkse situaties die zich voor kunnen doen tijdens vakantie of op het werk.

Inschrijfformulier

Prepared For The Future

Jongeren en scholieren

De Prepared For The Future workshops zijn bedoeld voor jongeren van groep 7 en 8 en voor middelbare scholieren als ondersteuning van de lessen Engels. Door te discussiëren over- en luisteren naar Engelstalige songs, -teksten en -films zal de algemene woordenschat, de uitspraak, het begrijpend leren en de luistervaardigheden verbeteren. Daarnaast zal ook het zelfvertrouwen om te presenteren toenemen.

Inschrijfformulier

Easy Walking

Zijn de bovenstaande opties toch niet precies waarnaar u op zoek bent? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvend intake gesprek aan, en wij maken graag een programma of workshop voor u op maat!